Jesteśmy w social mediach

AZJA NA WIDELCU

  • Termin: 19 lipca 2024, godz. 17:00
  • Stopień trudności:
  • Cena: 239zł / osoba

Kuchnia azjatycka na dobre rozgościła się w europejskich miastach. Pikantna, bogata w warzywa i kiszonki, ryby, białe mięso i owoce morza, pełna kolorów i przygotowywana z dbałością o detale i z poszanowaniem produktów- taka jest szeroko pojęta kuchnia azjatycka.
Bogactwo tkwi tu w prostocie, zrozumieniu idei tej niezwykłej, fantastycznej kuchni.

Zapraszamy Was na warsztaty, w czasie których przygotujecie:

  • Kurczak teryiaki z karmelizowanym jabłkiem, gruszką i jagodami

  • Won-ton z suszonymi grzybami i sosną

  • Gyutataki z czarnuszką, syropem z mniszka, chili i imbirem

  • Krewetki w tempurze z sokiem z ogórków kiszonych i olejem pietruszkowym

W czasie warsztatów pracujemy w grupach 3 osobowych, tak aby każdy brał czynny udział w zajęciach. Po wspólnym gotowaniu przychodzi czas na kolację przy lampce wina.

Zapewniamy Państwu:
– wszystkie produkty i sprzęty potrzebne do ugotowania potrwa zaplanowanych w menu
– kawę, herbatę, wodę
– fartuszki na czas zajęć
– receptury wszystkich przygotowywanych potraw.

Informacje dodatkowe

  • Dbamy o Wasze bezpieczeństwo- prosimy o przestrzeganie nowych zasad regulaminu dotyczących bezpieczeństwa, higieny pracy oraz reżimu sanitarnego na terenie Akademii.
  • JEŚLI POTRZEBUJESZ FAKTURY zamiast paragonu skontaktuj się z nami telefonicznie przed wypełnieniem formularza.
  • Jeśli przyjeżdżasz do nas z daleka i potrzebujesz noclegu skontaktuj się z nami- dla Gości CooknTalk mamy specjalną ofertę w Hotelu Nihil Novi w centrum Radomia.
  • Potrawy przygotowywane na warsztatach są przeznaczone do konsumpcji.
  • Do dyspozycji uczestników warsztatów przekazujemy sprzęty kuchenne i fartuchy na czas zajęć.
  • W cenę warsztatów wliczone są produkty potrzebne do wykonania zaplanowanych potraw, przepisy, kawa, herbata i woda dla Uczestników (dla pełnoletnich lampka wina do kolacji)  opieka kucharza i świetna atmosfera.
  • Zapewniamy dobrą atmosferę, a Ciebie prosimy o przyjście w dobrym humorze i wygodnych butach, a jeśli możesz weź ze sobą pojemniki na żywność (będzie coś na wynos 😉 )

Organizator zastrzega sobie możliwość odwołania lub przełożenia kursu w przypadku nie osiągnięcia minimum uczestników- jeśli tak się stanie- dzień  przed zajęciami, na które nie zebrała się grupa otrzymasz wiadomość mailową w tej sprawie. Brak wiadomości to dobry znak:).

Formularz zapisu na kurs

Termin: 19 lipca 2024, godz. 17:00
Cena: 239zł / osoba

Kontakt

Akademia Kulinarna COOK`N`TALK 26-600 Radom, Rynek 7

tel. 577 022 302
mail: info@cookandtalk.pl  NIP: 948 231 18 31

VOUCHER PREZENTOWY na warsztaty kulinarne można zakupić:
– bezpośrednio w CooknTalk- napisz do nas mail
– w Prezent Marzeń- https://prezentmarzen.com
– w Katalog Marzeń – https://katalogmarzen.pl/pl/propozycje-partnera/cook-n-talk