BEZY
- Termin: 08 czerwca 2019, godz. 10:00
- Stopień trudności:
- Cena: 319zł / osoba
Zapraszamy na warsztaty cukiernicze z Beatą Świąder!
W czasie 5 godzinnych zajęć przygotujecie:
tartaletki limonkowe z wsadem owocowym i bezą włoską
tarta z kremem cytrynowym, malinami i bezą szwajcarską
torcik Pavlova na bezie francuskiej z bitą śmietaną, mascarpone i owocami.
Każdy z uczestników pracuje indywidualnie. Zajęcia w 8 osobowej grupie.
Po zakończeniu zajęć uczestnicy zjadają lub zabierają ze sobą to co przygotowali w pojemnikach, które zapewnia Akademia Kulinarna Cook ` n ` Talk.
Warsztaty zakończone imiennym certyfikatem.
Informacje dodatkowe
- Dbamy o Wasze bezpieczeństwo- prosimy o przestrzeganie nowych zasad regulaminu dotyczących bezpieczeństwa, higieny pracy oraz reżimu sanitarnego na terenie Akademii.
- JEŚLI POTRZEBUJESZ FAKTURY zamiast paragonu skontaktuj się z nami telefonicznie przed wypełnieniem formularza.
- Jeśli przyjeżdżasz do nas z daleka i potrzebujesz noclegu skontaktuj się z nami- dla Gości Cook
n
Talk mamy specjalną ofertę w Hotelu Nihil Novi w centrum Radomia. - Potrawy przygotowywane na warsztatach są przeznaczone do konsumpcji.
- Do dyspozycji uczestników warsztatów przekazujemy sprzęty kuchenne i fartuchy na czas zajęć.
- W cenę warsztatów wliczone są produkty potrzebne do wykonania zaplanowanych potraw, przepisy, kawa, herbata i woda dla Uczestników (dla pełnoletnich lampka wina do kolacji) opieka kucharza i świetna atmosfera.
- Zapewniamy dobrą atmosferę, a Ciebie prosimy o przyjście w dobrym humorze i wygodnych butach, a jeśli możesz weź ze sobą pojemniki na żywność (będzie coś na wynos 😉 )
Organizator zastrzega sobie możliwość odwołania lub przełożenia kursu w przypadku nie osiągnięcia minimum uczestników- jeśli tak się stanie- dzień przed zajęciami, na które nie zebrała się grupa otrzymasz wiadomość mailową w tej sprawie. Brak wiadomości to dobry znak:).