Jesteśmy w social mediach

DUCH LASU

  • Termin: 25 października 2020, godz. 17:00
  • Stopień trudności:
  • Cena: 179zł / osoba

To będą wyjątkowe warsztaty!

Chef Michał Fabiszewski – Ambasador Akademii Cook`n`Talk i polskich smaków, poprowadzi Was przez piękny polski las smaków- przejdziecie przez gęste zarośla, żeby znaleźć kurki i prawdziwki, poziomki i jeżyny.

Przygotujecie wspólnie fantastyczne dania:

– pasztet z sarniny z relishem z czerwonej cebuli,

– delikatne mięso w mchu, z mini gołąbkami z kaszą, podane na aksamitnym sosie w towarzystwie karmelizowanych łódeczek cebulki i owoców leśnych,

– tagiatelle w sosie prawdziwkowym na białym winie,

– coś słodkiego dla dopieszczenia podniebienia, czyli crumble z owocami leśnymi podany z plastrem miodu!:)

 

Warsztaty odbędą się w kameralnej grupie i zakończą się wspólną kolacją i imiennym certyfikatem.

Zapraszamy!

Informacje dodatkowe

  • Dbamy o Wasze bezpieczeństwo- prosimy o przestrzeganie nowych zasad regulaminu dotyczących bezpieczeństwa, higieny pracy oraz reżimu sanitarnego na terenie Akademii.
  • JEŚLI POTRZEBUJESZ FAKTURY zamiast paragonu skontaktuj się z nami telefonicznie przed wypełnieniem formularza.
  • Jeśli przyjeżdżasz do nas z daleka i potrzebujesz noclegu skontaktuj się z nami- dla Gości CooknTalk mamy specjalną ofertę w Hotelu Nihil Novi w centrum Radomia.
  • Potrawy przygotowywane na warsztatach są przeznaczone do konsumpcji.
  • Do dyspozycji uczestników warsztatów przekazujemy sprzęty kuchenne i fartuchy na czas zajęć.
  • W cenę warsztatów wliczone są produkty potrzebne do wykonania zaplanowanych potraw, przepisy, kawa, herbata i woda dla Uczestników (dla pełnoletnich lampka wina do kolacji)  opieka kucharza i świetna atmosfera.
  • Zapewniamy dobrą atmosferę, a Ciebie prosimy o przyjście w dobrym humorze i wygodnych butach, a jeśli możesz weź ze sobą pojemniki na żywność (będzie coś na wynos 😉 )

Organizator zastrzega sobie możliwość odwołania lub przełożenia kursu w przypadku nie osiągnięcia minimum uczestników- jeśli tak się stanie- dzień  przed zajęciami, na które nie zebrała się grupa otrzymasz wiadomość mailową w tej sprawie. Brak wiadomości to dobry znak:).

Formularz zapisu na kurs

Termin: 25 października 2020, godz. 17:00
Cena: 179zł / osoba

Kontakt

Akademia Kulinarna COOK`N`TALK 26-600 Radom, Rynek 7

tel. 577 022 302
mail: info@cookandtalk.pl  NIP: 948 231 18 31

VOUCHER PREZENTOWY na warsztaty kulinarne można zakupić:
– bezpośrednio w CooknTalk- napisz do nas mail
– w Prezent Marzeń- https://prezentmarzen.com
– w Katalog Marzeń – https://katalogmarzen.pl/pl/propozycje-partnera/cook-n-talk