DUCH LASU
- Termin: 25 października 2020, godz. 17:00
- Stopień trudności:
- Cena: 179zł / osoba
To będą wyjątkowe warsztaty!
Chef Michał Fabiszewski – Ambasador Akademii Cook`n`Talk i polskich smaków, poprowadzi Was przez piękny polski las smaków- przejdziecie przez gęste zarośla, żeby znaleźć kurki i prawdziwki, poziomki i jeżyny.
Przygotujecie wspólnie fantastyczne dania:
– pasztet z sarniny z relishem z czerwonej cebuli,
– delikatne mięso w mchu, z mini gołąbkami z kaszą, podane na aksamitnym sosie w towarzystwie karmelizowanych łódeczek cebulki i owoców leśnych,
– tagiatelle w sosie prawdziwkowym na białym winie,
– coś słodkiego dla dopieszczenia podniebienia, czyli crumble z owocami leśnymi podany z plastrem miodu!:)
Warsztaty odbędą się w kameralnej grupie i zakończą się wspólną kolacją i imiennym certyfikatem.
Zapraszamy!
Informacje dodatkowe
- Dbamy o Wasze bezpieczeństwo- prosimy o przestrzeganie nowych zasad regulaminu dotyczących bezpieczeństwa, higieny pracy oraz reżimu sanitarnego na terenie Akademii.
- JEŚLI POTRZEBUJESZ FAKTURY zamiast paragonu skontaktuj się z nami telefonicznie przed wypełnieniem formularza.
- Jeśli przyjeżdżasz do nas z daleka i potrzebujesz noclegu skontaktuj się z nami- dla Gości Cook
n
Talk mamy specjalną ofertę w Hotelu Nihil Novi w centrum Radomia. - Potrawy przygotowywane na warsztatach są przeznaczone do konsumpcji.
- Do dyspozycji uczestników warsztatów przekazujemy sprzęty kuchenne i fartuchy na czas zajęć.
- W cenę warsztatów wliczone są produkty potrzebne do wykonania zaplanowanych potraw, przepisy, kawa, herbata i woda dla Uczestników (dla pełnoletnich lampka wina do kolacji) opieka kucharza i świetna atmosfera.
- Zapewniamy dobrą atmosferę, a Ciebie prosimy o przyjście w dobrym humorze i wygodnych butach, a jeśli możesz weź ze sobą pojemniki na żywność (będzie coś na wynos 😉 )
Organizator zastrzega sobie możliwość odwołania lub przełożenia kursu w przypadku nie osiągnięcia minimum uczestników- jeśli tak się stanie- dzień przed zajęciami, na które nie zebrała się grupa otrzymasz wiadomość mailową w tej sprawie. Brak wiadomości to dobry znak:).