Jesteśmy w social mediach

DZICZYZNA

  • Termin: 07 maja 2024, godz. 17:30
  • Stopień trudności:
  • Cena: 239zł / osoba

Dziczyzna to nasza polska tradycja i niegdyś duma narodowa. Niezwykle bogate polskie lasy dawały od bardzo dawna hojne dary w postaci wspaniałej jakości mięsa sarny, dzika, jelenia, pełnych aromatu grzybów i owoców leśnych.
Zapraszamy serdecznie na nowe warsztaty kulinarne poświęcone DZICZYŹNIE właśnie, opowiemy Wam które mięso jest najlepsze, gdzie i jak je wybierać, jak dobierać najlepszy akompaniament do wyjątkowo delikatnych struktur.
W czasie zajęć przygotujecie pod czujnym okiem Trenera- Myśliwego- Jakuba Wolskiego:

  • Zupa myśliwska z dzikim mięsem i borowikami

  • Pulpeciki z dzika z przysmakiem czosnku niedźwiedziego na sosie jałowcowym

  • Flambirowane nalewką pigwową mini steaki z combra jelenia podane na sałatce z miodowym winegret

  • Tartoletki z owocami leśnymi zapiekane włoską bezą

Spotkajmy się w Cook`n`Talk ! Do zobaczenia!

 

Informacje dodatkowe

  • Dbamy o Wasze bezpieczeństwo- prosimy o przestrzeganie nowych zasad regulaminu dotyczących bezpieczeństwa, higieny pracy oraz reżimu sanitarnego na terenie Akademii.
  • JEŚLI POTRZEBUJESZ FAKTURY zamiast paragonu skontaktuj się z nami telefonicznie przed wypełnieniem formularza.
  • Jeśli przyjeżdżasz do nas z daleka i potrzebujesz noclegu skontaktuj się z nami- dla Gości CooknTalk mamy specjalną ofertę w Hotelu Nihil Novi w centrum Radomia.
  • Potrawy przygotowywane na warsztatach są przeznaczone do konsumpcji.
  • Do dyspozycji uczestników warsztatów przekazujemy sprzęty kuchenne i fartuchy na czas zajęć.
  • W cenę warsztatów wliczone są produkty potrzebne do wykonania zaplanowanych potraw, przepisy, kawa, herbata i woda dla Uczestników (dla pełnoletnich lampka wina do kolacji)  opieka kucharza i świetna atmosfera.
  • Zapewniamy dobrą atmosferę, a Ciebie prosimy o przyjście w dobrym humorze i wygodnych butach, a jeśli możesz weź ze sobą pojemniki na żywność (będzie coś na wynos 😉 )

Organizator zastrzega sobie możliwość odwołania lub przełożenia kursu w przypadku nie osiągnięcia minimum uczestników- jeśli tak się stanie- dzień  przed zajęciami, na które nie zebrała się grupa otrzymasz wiadomość mailową w tej sprawie. Brak wiadomości to dobry znak:).

Formularz zapisu na kurs

Termin: 07 maja 2024, godz. 17:30
Cena: 239zł / osoba

Kontakt

Akademia Kulinarna COOK`N`TALK 26-600 Radom, Rynek 7

tel. 577 022 302
mail: info@cookandtalk.pl  NIP: 948 231 18 31

VOUCHER PREZENTOWY na warsztaty kulinarne można zakupić:
– bezpośrednio w CooknTalk- napisz do nas mail
– w Prezent Marzeń- https://prezentmarzen.com
– w Katalog Marzeń – https://katalogmarzen.pl/pl/propozycje-partnera/cook-n-talk