Eksplozja smaków – Food Pairing
- Termin: 16 marca 2021, godz. 17:30
- Stopień trudności:
- Cena: 209zł / osoba
Zapraszamy serdecznie na warsztaty Food Pairing , których motywem przewodnim będzie Eksplozja Smaków!
Pod czujnym okiem Szefa Kuchni Patryka Jędrusika przygotujecie wyborną kolację:
- Philly steak sandwich z sosem bearnaise
- Chicken tikka masala
- Fondant czekoladowy z sorbetem malinowym
a do każdego z tych dań niezastąpiona Sommelier Monika Szydło dobierze wyjątkowe wino.
Niespodzianką będzie wino INDYJSKIE- wiedzieliście, że takie wino jest produkowane?
Każde danie z menu przygotujecie sami, w pełnowymiarowym wydaniu- a nadmiar zabierzecie ze sobą do domu.
Do zobaczenia w Cookn
Talk!
Informacje dodatkowe
- Dbamy o Wasze bezpieczeństwo- prosimy o przestrzeganie nowych zasad regulaminu dotyczących bezpieczeństwa, higieny pracy oraz reżimu sanitarnego na terenie Akademii.
- JEŚLI POTRZEBUJESZ FAKTURY zamiast paragonu skontaktuj się z nami telefonicznie przed wypełnieniem formularza.
- Jeśli przyjeżdżasz do nas z daleka i potrzebujesz noclegu skontaktuj się z nami- dla Gości Cook
n
Talk mamy specjalną ofertę w Hotelu Nihil Novi w centrum Radomia. - Potrawy przygotowywane na warsztatach są przeznaczone do konsumpcji.
- Do dyspozycji uczestników warsztatów przekazujemy sprzęty kuchenne i fartuchy na czas zajęć.
- W cenę warsztatów wliczone są produkty potrzebne do wykonania zaplanowanych potraw, przepisy, kawa, herbata i woda dla Uczestników (dla pełnoletnich lampka wina do kolacji) opieka kucharza i świetna atmosfera.
- Zapewniamy dobrą atmosferę, a Ciebie prosimy o przyjście w dobrym humorze i wygodnych butach, a jeśli możesz weź ze sobą pojemniki na żywność (będzie coś na wynos 😉 )
Organizator zastrzega sobie możliwość odwołania lub przełożenia kursu w przypadku nie osiągnięcia minimum uczestników- jeśli tak się stanie- dzień przed zajęciami, na które nie zebrała się grupa otrzymasz wiadomość mailową w tej sprawie. Brak wiadomości to dobry znak:).