Karnawałowe PRZEKĄSKI
- Termin: 02 grudnia 2022, godz. 17:30
- Stopień trudności:
- Cena: 199zł / osoba
Przekąski idealne na Andrzejki, czyli Finger Food : na ciepło i zimno, na słodko i słono i co najważniejsze- W SAM RAZ NA RAZ.
Jak dobierać składniki i smaki?
Jak efektownie serwować małe przystawki?
Jak skomponować zestaw przystawek na domówkę?
W menu warsztatów m.in:
– spring rolls z wędzonym pstrągiem
– tatar z łososia
– carpaccio z przegrzebków
– nadziewany seler naciowy
– babeczki z pesto, orzeszkami pinii i boczkiem.
Na warsztatach z Anią “Czosnek w Pomidorach” dużo się dzieje, jest pysznie, wesoło!
Spotkajmy się i zainspirujcie się na pyszne spotkania!
Do zobaczenia w Cookn
Talk!
Informacje dodatkowe
- Dbamy o Wasze bezpieczeństwo- prosimy o przestrzeganie nowych zasad regulaminu dotyczących bezpieczeństwa, higieny pracy oraz reżimu sanitarnego na terenie Akademii.
- JEŚLI POTRZEBUJESZ FAKTURY zamiast paragonu skontaktuj się z nami telefonicznie przed wypełnieniem formularza.
- Jeśli przyjeżdżasz do nas z daleka i potrzebujesz noclegu skontaktuj się z nami- dla Gości Cook
n
Talk mamy specjalną ofertę w Hotelu Nihil Novi w centrum Radomia. - Potrawy przygotowywane na warsztatach są przeznaczone do konsumpcji.
- Do dyspozycji uczestników warsztatów przekazujemy sprzęty kuchenne i fartuchy na czas zajęć.
- W cenę warsztatów wliczone są produkty potrzebne do wykonania zaplanowanych potraw, przepisy, kawa, herbata i woda dla Uczestników (dla pełnoletnich lampka wina do kolacji) opieka kucharza i świetna atmosfera.
- Zapewniamy dobrą atmosferę, a Ciebie prosimy o przyjście w dobrym humorze i wygodnych butach, a jeśli możesz weź ze sobą pojemniki na żywność (będzie coś na wynos 😉 )
Organizator zastrzega sobie możliwość odwołania lub przełożenia kursu w przypadku nie osiągnięcia minimum uczestników- jeśli tak się stanie- dzień przed zajęciami, na które nie zebrała się grupa otrzymasz wiadomość mailową w tej sprawie. Brak wiadomości to dobry znak:).
Formularz zapisu na kurs
Brak miejsc.