Kaczka Dziwaczka
- Termin: 30 listopada 2021, godz. 17:30
- Stopień trudności:
- Cena: 199zł / osoba
Każdy zna wierszyk Brzechwy o Kaczce-Dziwaczce.
Na naszych warsztatach kaczkę umieścimy w przeróżnych konfiguracjach, aby pokazać Wam, jakie możliwości kryje w sobie to szlachetne mięso drobiowe.
Piekliście kaczkę z jabłkami na pewno nie raz i nie dwa, ale czy znacie:
- bao z szarpaną kaczą
- Bulion compendium ferculorum z 1682 roku
- Pierś z kaczki – fakty i mity
- Nóżka w 5 smakach
- Brownie a’la kaczka dziwaczka ?
Nie? Tym bardziej zapraszamy na warsztaty w Cookn
Talk, które skomponował specjalnie dla Was Masterchef Michał Fabiszewski!
Informacje dodatkowe
- Dbamy o Wasze bezpieczeństwo- prosimy o przestrzeganie nowych zasad regulaminu dotyczących bezpieczeństwa, higieny pracy oraz reżimu sanitarnego na terenie Akademii.
- JEŚLI POTRZEBUJESZ FAKTURY zamiast paragonu skontaktuj się z nami telefonicznie przed wypełnieniem formularza.
- Jeśli przyjeżdżasz do nas z daleka i potrzebujesz noclegu skontaktuj się z nami- dla Gości Cook
n
Talk mamy specjalną ofertę w Hotelu Nihil Novi w centrum Radomia. - Potrawy przygotowywane na warsztatach są przeznaczone do konsumpcji.
- Do dyspozycji uczestników warsztatów przekazujemy sprzęty kuchenne i fartuchy na czas zajęć.
- W cenę warsztatów wliczone są produkty potrzebne do wykonania zaplanowanych potraw, przepisy, kawa, herbata i woda dla Uczestników (dla pełnoletnich lampka wina do kolacji) opieka kucharza i świetna atmosfera.
- Zapewniamy dobrą atmosferę, a Ciebie prosimy o przyjście w dobrym humorze i wygodnych butach, a jeśli możesz weź ze sobą pojemniki na żywność (będzie coś na wynos 😉 )
Organizator zastrzega sobie możliwość odwołania lub przełożenia kursu w przypadku nie osiągnięcia minimum uczestników- jeśli tak się stanie- dzień przed zajęciami, na które nie zebrała się grupa otrzymasz wiadomość mailową w tej sprawie. Brak wiadomości to dobry znak:).