Koguta i Kury bierzemy w pazury!
- Termin: 13 lipca 2020, godz. 17:30
- Stopień trudności:
- Cena: 100zł / osoba
Zapraszamy Was w niesamowitą podróż przez 5 państw!
Smakowita wycieczka, na którą zaprasza kogut i kurki oraz niezastąpiony Masterchef Michał Fabiszewski.
W programie warsztatów znajdziecie aż 6 propozycji Chefa:
– poulet basque HISZPANIA
– Buffalo wings USA
– ave cezar WŁOCHY
– Fried Chicken KENTUCKY
– chicken masala INDIE/GB
– tacos z kurczakiem MEKSYK
Specjalnie dla Was niezapomniana podróż kulinarna expresem Cookn
Talk!
Do zobaczenia!
Informacje dodatkowe
- Dbamy o Wasze bezpieczeństwo- prosimy o przestrzeganie nowych zasad regulaminu dotyczących bezpieczeństwa, higieny pracy oraz reżimu sanitarnego na terenie Akademii.
- JEŚLI POTRZEBUJESZ FAKTURY zamiast paragonu skontaktuj się z nami telefonicznie przed wypełnieniem formularza.
- Jeśli przyjeżdżasz do nas z daleka i potrzebujesz noclegu skontaktuj się z nami- dla Gości Cook
n
Talk mamy specjalną ofertę w Hotelu Nihil Novi w centrum Radomia. - Potrawy przygotowywane na warsztatach są przeznaczone do konsumpcji.
- Do dyspozycji uczestników warsztatów przekazujemy sprzęty kuchenne i fartuchy na czas zajęć.
- W cenę warsztatów wliczone są produkty potrzebne do wykonania zaplanowanych potraw, przepisy, kawa, herbata i woda dla Uczestników (dla pełnoletnich lampka wina do kolacji) opieka kucharza i świetna atmosfera.
- Zapewniamy dobrą atmosferę, a Ciebie prosimy o przyjście w dobrym humorze i wygodnych butach, a jeśli możesz weź ze sobą pojemniki na żywność (będzie coś na wynos 😉 )
Organizator zastrzega sobie możliwość odwołania lub przełożenia kursu w przypadku nie osiągnięcia minimum uczestników- jeśli tak się stanie- dzień przed zajęciami, na które nie zebrała się grupa otrzymasz wiadomość mailową w tej sprawie. Brak wiadomości to dobry znak:).
Formularz zapisu na kurs
Brak miejsc.