Kuchnia Azjatycka z Mateuszem Krojenką
- Termin: 23 czerwca 2019, godz. 11:00
- Stopień trudności:
- Cena: 239zł / osoba
Wspólnie z półfinalistą Masterchef Polska przeniesiemy się w niezwykle oryginalny i aromatyczny świat kuchni azjatyckiej.
Przygotujemy razem:
– najsmaczniejsze sajgonki jakie mieliście okazję spróbować,
– zupę curry z cudownym akompaniamentem trawy cytrynowej,
– niezwykle chrupiące skrzydełka z kurczaka
– pikantne świeże krewetki,
– kremowo egzotyczny deser z mango.
Charyzmatyczny Mateusz Krojenka poprowadzi Was krok po kroku przez wszystkie przepisy, a Wy będziecie mogli zadać mu wiele pytań w czasie warsztatów i podczas wspólnego obiadu.
Kurs zakończony imiennym certyfikatem.
Informacje dodatkowe
- Dbamy o Wasze bezpieczeństwo- prosimy o przestrzeganie nowych zasad regulaminu dotyczących bezpieczeństwa, higieny pracy oraz reżimu sanitarnego na terenie Akademii.
- JEŚLI POTRZEBUJESZ FAKTURY zamiast paragonu skontaktuj się z nami telefonicznie przed wypełnieniem formularza.
- Jeśli przyjeżdżasz do nas z daleka i potrzebujesz noclegu skontaktuj się z nami- dla Gości Cook
n
Talk mamy specjalną ofertę w Hotelu Nihil Novi w centrum Radomia. - Potrawy przygotowywane na warsztatach są przeznaczone do konsumpcji.
- Do dyspozycji uczestników warsztatów przekazujemy sprzęty kuchenne i fartuchy na czas zajęć.
- W cenę warsztatów wliczone są produkty potrzebne do wykonania zaplanowanych potraw, przepisy, kawa, herbata i woda dla Uczestników (dla pełnoletnich lampka wina do kolacji) opieka kucharza i świetna atmosfera.
- Zapewniamy dobrą atmosferę, a Ciebie prosimy o przyjście w dobrym humorze i wygodnych butach, a jeśli możesz weź ze sobą pojemniki na żywność (będzie coś na wynos 😉 )
Organizator zastrzega sobie możliwość odwołania lub przełożenia kursu w przypadku nie osiągnięcia minimum uczestników- jeśli tak się stanie- dzień przed zajęciami, na które nie zebrała się grupa otrzymasz wiadomość mailową w tej sprawie. Brak wiadomości to dobry znak:).
Formularz zapisu na kurs
Brak miejsc.