KUCHNIA MAZOWIECKA- będzie PORKA!
- Termin: 25 marca 2025, godz. 17:30
- Stopień trudności:
- Cena: 159zł / osoba
Mazowsze od zawsze było bardzo bogate kulinarnie- nawet gdy produktów brakowało- zaradność i pomysłowość mieszkańców regionu Mazowsza nie pozwalała na “nudę” w jedzeniu. Głównie dlatego, że położone w centrum Polski Mazowsze łączyło tradycje i smaki różnych kultur.
Macie ochotę posmakować lekko zapomnianych dań kuchni mazowieckiej?
Zapraszamy do wspólnego gotowania:
- sójek mazowieckich,
- sałatki ziemniaczanej,
- fafernuchów
- porki i prażuchów
- leguminy z ryżu z pomarańczami.
Warsztaty kulinarne zakończą się tradycyjnie wspólną kolacją.
Zapraszamy!
Informacje dodatkowe
- Dbamy o Wasze bezpieczeństwo- prosimy o przestrzeganie nowych zasad regulaminu dotyczących bezpieczeństwa, higieny pracy oraz reżimu sanitarnego na terenie Akademii.
- JEŚLI POTRZEBUJESZ FAKTURY zamiast paragonu skontaktuj się z nami telefonicznie przed wypełnieniem formularza.
- Jeśli przyjeżdżasz do nas z daleka i potrzebujesz noclegu skontaktuj się z nami- dla Gości Cook
n
Talk mamy specjalną ofertę w Hotelu Nihil Novi w centrum Radomia. - Potrawy przygotowywane na warsztatach są przeznaczone do konsumpcji.
- Do dyspozycji uczestników warsztatów przekazujemy sprzęty kuchenne i fartuchy na czas zajęć.
- W cenę warsztatów wliczone są produkty potrzebne do wykonania zaplanowanych potraw, przepisy, kawa, herbata i woda dla Uczestników (dla pełnoletnich lampka wina do kolacji) opieka kucharza i świetna atmosfera.
- Zapewniamy dobrą atmosferę, a Ciebie prosimy o przyjście w dobrym humorze i wygodnych butach, a jeśli możesz weź ze sobą pojemniki na żywność (będzie coś na wynos 😉 )
Organizator zastrzega sobie możliwość odwołania lub przełożenia kursu w przypadku nie osiągnięcia minimum uczestników- jeśli tak się stanie- dzień przed zajęciami, na które nie zebrała się grupa otrzymasz wiadomość mailową w tej sprawie. Brak wiadomości to dobry znak:).