Kuchnia Śródziemnomorska
- Termin: 25 marca 2021, godz. 17:30
- Stopień trudności:
- Cena: 239zł / osoba
Wspólnie z Właścicielem i Szefem Kuchni Restauracji Pasja zapraszamy serdecznie na wspaniałe warsztaty kulinarne, których motywem przewodnim będą owoce morza.
Przygotujemy:
– zupę rybną z łososiem i warzywami,
– filety z dorady z tapenadą, czarną soczewicą i sałatką śródziemnomorską,
– paellę z owocami morza,
– kalmary śródziemnomorskie w winie i pomidorach
– ceviche z dorsza z krwistą pomarańczą.
Brzmi świetnie, będzie smakować wybornie, więc zapraszamy do wspólnego gotowania!
Czekamy na Was w CooknTalk!
Informacje dodatkowe
- Dbamy o Wasze bezpieczeństwo- prosimy o przestrzeganie nowych zasad regulaminu dotyczących bezpieczeństwa, higieny pracy oraz reżimu sanitarnego na terenie Akademii.
- JEŚLI POTRZEBUJESZ FAKTURY zamiast paragonu skontaktuj się z nami telefonicznie przed wypełnieniem formularza.
- Jeśli przyjeżdżasz do nas z daleka i potrzebujesz noclegu skontaktuj się z nami- dla Gości Cook
n
Talk mamy specjalną ofertę w Hotelu Nihil Novi w centrum Radomia. - Potrawy przygotowywane na warsztatach są przeznaczone do konsumpcji.
- Do dyspozycji uczestników warsztatów przekazujemy sprzęty kuchenne i fartuchy na czas zajęć.
- W cenę warsztatów wliczone są produkty potrzebne do wykonania zaplanowanych potraw, przepisy, kawa, herbata i woda dla Uczestników (dla pełnoletnich lampka wina do kolacji) opieka kucharza i świetna atmosfera.
- Zapewniamy dobrą atmosferę, a Ciebie prosimy o przyjście w dobrym humorze i wygodnych butach, a jeśli możesz weź ze sobą pojemniki na żywność (będzie coś na wynos 😉 )
Organizator zastrzega sobie możliwość odwołania lub przełożenia kursu w przypadku nie osiągnięcia minimum uczestników- jeśli tak się stanie- dzień przed zajęciami, na które nie zebrała się grupa otrzymasz wiadomość mailową w tej sprawie. Brak wiadomości to dobry znak:).