Jesteśmy w social mediach

Szwajcarskie Apres Ski

  • Termin: 03 lutego 2024, godz. 17:30
  • Stopień trudności:
  • Cena: 229zł / osoba

A po szaleństwie na śniegu zapraszamy na kulinarne Apres Ski po szwajcarsku- w doborowym towarzystwie Ani Kosterny, niezawodnej w roli przewodnika po świecie pysznego jedzenia.
KUCHNIA SZWAJCARSKA to cudne połączenia smaków, które lubi chyba każdy- ziemniaki, dobre sery, cielęcina, wino, piwo..
W czasie rozgrzewających warsztatów przygotujemy:
• fondue serowe
• „szwajcarska cholera”- to to danie ze zdjęcia 😉
• Zürcher Geschnetzeltes – gulasz z cielęciny z grzybami na plackach rösti
• carac – czekoladowe ciastka na kruchym spodzie

Zapraszamy do wspólnego gotowania dań kuchni szwajcarskiej – rozgrzewających,  sycących, pysznych po prostu!
Do tego gorący, aromatyczny grzaniec i zimne piwko- jak na apres ski przystało:)
Do zobaczenia w CooknTalk! 🙂

Informacje dodatkowe

  • Dbamy o Wasze bezpieczeństwo- prosimy o przestrzeganie nowych zasad regulaminu dotyczących bezpieczeństwa, higieny pracy oraz reżimu sanitarnego na terenie Akademii.
  • JEŚLI POTRZEBUJESZ FAKTURY zamiast paragonu skontaktuj się z nami telefonicznie przed wypełnieniem formularza.
  • Jeśli przyjeżdżasz do nas z daleka i potrzebujesz noclegu skontaktuj się z nami- dla Gości CooknTalk mamy specjalną ofertę w Hotelu Nihil Novi w centrum Radomia.
  • Potrawy przygotowywane na warsztatach są przeznaczone do konsumpcji.
  • Do dyspozycji uczestników warsztatów przekazujemy sprzęty kuchenne i fartuchy na czas zajęć.
  • W cenę warsztatów wliczone są produkty potrzebne do wykonania zaplanowanych potraw, przepisy, kawa, herbata i woda dla Uczestników (dla pełnoletnich lampka wina do kolacji)  opieka kucharza i świetna atmosfera.
  • Zapewniamy dobrą atmosferę, a Ciebie prosimy o przyjście w dobrym humorze i wygodnych butach, a jeśli możesz weź ze sobą pojemniki na żywność (będzie coś na wynos 😉 )

Organizator zastrzega sobie możliwość odwołania lub przełożenia kursu w przypadku nie osiągnięcia minimum uczestników- jeśli tak się stanie- dzień  przed zajęciami, na które nie zebrała się grupa otrzymasz wiadomość mailową w tej sprawie. Brak wiadomości to dobry znak:).

Formularz zapisu na kurs

Brak miejsc.

Kontakt

Akademia Kulinarna COOK`N`TALK 26-600 Radom, Rynek 7

tel. 577 022 302
mail: info@cookandtalk.pl  NIP: 948 231 18 31

VOUCHER PREZENTOWY na warsztaty kulinarne można zakupić:
– bezpośrednio w CooknTalk- napisz do nas mail
– w Prezent Marzeń- https://prezentmarzen.com
– w Katalog Marzeń – https://katalogmarzen.pl/pl/propozycje-partnera/cook-n-talk