Jesteśmy w social mediach

Piąta ćwiartka

  • Termin: 16 października 2020, godz. 17:30
  • Stopień trudności:
  • Cena: 165zł / osoba

To będą wyjątkowe warsztaty w CooknTalk- warsztaty dla odważnych. Dlaczego?
Bo zdecydowana większość z nas ma “trudne” doświadczenia z podrobami.
Nawet nasze kochane babcie nie zawsze umiały sobie poradzić z tymi produktami, które jednak są istotną częścią tradycyjnej kuchni polskiej.
Odczarujemy podroby z Szefem Maćkiem, będzie pysznie i zaskakująco.

W czasie warsztatów przygotujemy:

  • wątrobę drobiową inaczej- z kremowym puree, kaszanką, jabłkiem i cebulką
  • grasicę cielęcą w leśnym akompaniamencie i chrupiącymi rosti
  • cynaderki cielęce z pęczakiem i borowikami
  • ozory wieprzowe z chorizo i ziemniaczkami.

Zapraszamy!

Informacje dodatkowe

  • Dbamy o Wasze bezpieczeństwo- prosimy o przestrzeganie nowych zasad regulaminu dotyczących bezpieczeństwa, higieny pracy oraz reżimu sanitarnego na terenie Akademii.
  • JEŚLI POTRZEBUJESZ FAKTURY zamiast paragonu skontaktuj się z nami telefonicznie przed wypełnieniem formularza.
  • Jeśli przyjeżdżasz do nas z daleka i potrzebujesz noclegu skontaktuj się z nami- dla Gości CooknTalk mamy specjalną ofertę w Hotelu Nihil Novi w centrum Radomia.
  • Potrawy przygotowywane na warsztatach są przeznaczone do konsumpcji.
  • Do dyspozycji uczestników warsztatów przekazujemy sprzęty kuchenne i fartuchy na czas zajęć.
  • W cenę warsztatów wliczone są produkty potrzebne do wykonania zaplanowanych potraw, przepisy, kawa, herbata i woda dla Uczestników (dla pełnoletnich lampka wina do kolacji)  opieka kucharza i świetna atmosfera.
  • Zapewniamy dobrą atmosferę, a Ciebie prosimy o przyjście w dobrym humorze i wygodnych butach, a jeśli możesz weź ze sobą pojemniki na żywność (będzie coś na wynos 😉 )

Organizator zastrzega sobie możliwość odwołania lub przełożenia kursu w przypadku nie osiągnięcia minimum uczestników- jeśli tak się stanie- dzień  przed zajęciami, na które nie zebrała się grupa otrzymasz wiadomość mailową w tej sprawie. Brak wiadomości to dobry znak:).

Formularz zapisu na kurs

Termin: 16 października 2020, godz. 17:30
Cena: 165zł / osoba

Kontakt

Akademia Kulinarna COOK`N`TALK 26-600 Radom, Rynek 7

tel. 577 022 302
mail: info@cookandtalk.pl  NIP: 948 231 18 31

VOUCHER PREZENTOWY na warsztaty kulinarne można zakupić:
– bezpośrednio w CooknTalk- napisz do nas mail
– w Prezent Marzeń- https://prezentmarzen.com
– w Katalog Marzeń – https://katalogmarzen.pl/pl/propozycje-partnera/cook-n-talk