PODSTAWY GOTOWANIA- PDŻ ;)
- Termin: 28 czerwca 2021, godz. 17:30
- Stopień trudności:
- Cena: 149zł / osoba
Stawiasz swoje pierwsze kroki w kuchni? Nie wiesz od czego zacząć? Może wstydzisz się zapytać kogoś (nie wujka Google) o rzeczy z pozoru oczywiste? Świetnie trafiłaś/eś! Pomożemy Ci odnaleźć się w świecie kulinariów, ale powoli i od zera.
Opowiemy o sprzętach kuchennych, o podstawowych produktach i ich zastosowaniu. Przećwiczycie sposoby krojenia różnych produktów, żeby potem zająć się przygotowywaniem:
- rosołu,
- makaronu do rosołu,
- placków ziemniaczanych,
- schabowego z kapustą zasmażaną.
Warsztaty zakończą się wspólną kolacją oraz imiennym pamiątkowym dyplomem.
Zapraszamy!
Informacje dodatkowe
- Dbamy o Wasze bezpieczeństwo- prosimy o przestrzeganie nowych zasad regulaminu dotyczących bezpieczeństwa, higieny pracy oraz reżimu sanitarnego na terenie Akademii.
- JEŚLI POTRZEBUJESZ FAKTURY zamiast paragonu skontaktuj się z nami telefonicznie przed wypełnieniem formularza.
- Jeśli przyjeżdżasz do nas z daleka i potrzebujesz noclegu skontaktuj się z nami- dla Gości Cook
n
Talk mamy specjalną ofertę w Hotelu Nihil Novi w centrum Radomia. - Potrawy przygotowywane na warsztatach są przeznaczone do konsumpcji.
- Do dyspozycji uczestników warsztatów przekazujemy sprzęty kuchenne i fartuchy na czas zajęć.
- W cenę warsztatów wliczone są produkty potrzebne do wykonania zaplanowanych potraw, przepisy, kawa, herbata i woda dla Uczestników (dla pełnoletnich lampka wina do kolacji) opieka kucharza i świetna atmosfera.
- Zapewniamy dobrą atmosferę, a Ciebie prosimy o przyjście w dobrym humorze i wygodnych butach, a jeśli możesz weź ze sobą pojemniki na żywność (będzie coś na wynos 😉 )
Organizator zastrzega sobie możliwość odwołania lub przełożenia kursu w przypadku nie osiągnięcia minimum uczestników- jeśli tak się stanie- dzień przed zajęciami, na które nie zebrała się grupa otrzymasz wiadomość mailową w tej sprawie. Brak wiadomości to dobry znak:).