Jesteśmy w social mediach

PROSECCO *wieczór z winem i pysznym jedzeniem*

  • Termin: 27 kwietnia 2024, godz. 17:30
  • Stopień trudności:
  • Cena: 249zł / osoba

Sobotni wieczór spędzony w przyjaznej atmosferze, ze śródziemnomorskimi smakami i złotymi bąbelkami schłodzonego Prosecco? Brzmi jak idealny plan na początek weekendu?

Razem z Anią Kosterną  zapraszamy na wyjątkowe warsztaty, podczas których poznacie tajniki najbardziej popularnych włoskich bąbelków i skosztujecie 4 różnych oryginalnych PROSECCO prosto z włoskich winnic od Le Barbatelle.

Gdzie i z jakich winogron produkowane jest Prosecco?

Czym różni się Prosecco DOC od DOCG?

Prosecco jako aperitif, dodatek do potraw oraz ich składnik.

Na bazie Prosecco przygotujemy pyszne krewetki, kremowe risotto i puszyste Tiramisu z owocami. Przygotujcie się na dużą dawkę ciekawej wiedzy oraz świetną zabawę.

Do zobaczenia! 🙂

WAŻNE!
Wieczór degustacyjny to radosne spotkanie z kuchnią lub produktem wybranego regionu świata, przekrojowa podróż  okraszona ciekawostkami kulinarnymi, muzyką, trunkiem pasującym do kolacji. Gotujemy w wesołej atmosferze, bez narzuconego odgórnie rytmu, ale w takt Waszych nastojów i potrzeb. Przygotowujemy wspólnie pyszną 3 daniową kolację, w grupie ok 15 osób, a następnie hedonistycznie cieszymy się pysznym wieczorem, biesiadując ok 4h.

Informacje dodatkowe

  • Dbamy o Wasze bezpieczeństwo- prosimy o przestrzeganie nowych zasad regulaminu dotyczących bezpieczeństwa, higieny pracy oraz reżimu sanitarnego na terenie Akademii.
  • JEŚLI POTRZEBUJESZ FAKTURY zamiast paragonu skontaktuj się z nami telefonicznie przed wypełnieniem formularza.
  • Jeśli przyjeżdżasz do nas z daleka i potrzebujesz noclegu skontaktuj się z nami- dla Gości CooknTalk mamy specjalną ofertę w Hotelu Nihil Novi w centrum Radomia.
  • Potrawy przygotowywane na warsztatach są przeznaczone do konsumpcji.
  • Do dyspozycji uczestników warsztatów przekazujemy sprzęty kuchenne i fartuchy na czas zajęć.
  • W cenę warsztatów wliczone są produkty potrzebne do wykonania zaplanowanych potraw, przepisy, kawa, herbata i woda dla Uczestników (dla pełnoletnich lampka wina do kolacji)  opieka kucharza i świetna atmosfera.
  • Zapewniamy dobrą atmosferę, a Ciebie prosimy o przyjście w dobrym humorze i wygodnych butach, a jeśli możesz weź ze sobą pojemniki na żywność (będzie coś na wynos 😉 )

Organizator zastrzega sobie możliwość odwołania lub przełożenia kursu w przypadku nie osiągnięcia minimum uczestników- jeśli tak się stanie- dzień  przed zajęciami, na które nie zebrała się grupa otrzymasz wiadomość mailową w tej sprawie. Brak wiadomości to dobry znak:).

Formularz zapisu na kurs

Termin: 27 kwietnia 2024, godz. 17:30
Cena: 249zł / osoba

Kontakt

Akademia Kulinarna COOK`N`TALK 26-600 Radom, Rynek 7

tel. 577 022 302
mail: info@cookandtalk.pl  NIP: 948 231 18 31

VOUCHER PREZENTOWY na warsztaty kulinarne można zakupić:
– bezpośrednio w CooknTalk- napisz do nas mail
– w Prezent Marzeń- https://prezentmarzen.com
– w Katalog Marzeń – https://katalogmarzen.pl/pl/propozycje-partnera/cook-n-talk