FRUTTI DI MARE
- Termin: 10 maja 2024, godz. 17:30
- Stopień trudności:
- Cena: 269zł / osoba
Zapraszamy na pachnące morzem warsztaty kulinarne poświęcone w całości Frutti di Mare
W czasie ponad 3 godzinnych zajęć w kameralnej grupie dowiecie się
– jak wybierać najlepsze i najświeższe produkty
– jak czyścić owoce morza- a to umiemy 😉
– jak je doprawiać
– jak komponować dania z nimi i je serwować.
Podczas warsztatów zajmiecie się przygotowaniem :
- sałatki z krewetkami
- ceviche z dorsza
- carpaccio z przegrzebków
- kalmarów po włosku
Zajęcia oczywiście w akompaniamencie najlepszych win, które specjalnie dla Was wybierze Trenerka Ania Kosterna.
Do zobaczenia w Cook`n`Talk!
Informacje dodatkowe
- Dbamy o Wasze bezpieczeństwo- prosimy o przestrzeganie nowych zasad regulaminu dotyczących bezpieczeństwa, higieny pracy oraz reżimu sanitarnego na terenie Akademii.
- JEŚLI POTRZEBUJESZ FAKTURY zamiast paragonu skontaktuj się z nami telefonicznie przed wypełnieniem formularza.
- Jeśli przyjeżdżasz do nas z daleka i potrzebujesz noclegu skontaktuj się z nami- dla Gości Cook
n
Talk mamy specjalną ofertę w Hotelu Nihil Novi w centrum Radomia. - Potrawy przygotowywane na warsztatach są przeznaczone do konsumpcji.
- Do dyspozycji uczestników warsztatów przekazujemy sprzęty kuchenne i fartuchy na czas zajęć.
- W cenę warsztatów wliczone są produkty potrzebne do wykonania zaplanowanych potraw, przepisy, kawa, herbata i woda dla Uczestników (dla pełnoletnich lampka wina do kolacji) opieka kucharza i świetna atmosfera.
- Zapewniamy dobrą atmosferę, a Ciebie prosimy o przyjście w dobrym humorze i wygodnych butach, a jeśli możesz weź ze sobą pojemniki na żywność (będzie coś na wynos 😉 )
Organizator zastrzega sobie możliwość odwołania lub przełożenia kursu w przypadku nie osiągnięcia minimum uczestników- jeśli tak się stanie- dzień przed zajęciami, na które nie zebrała się grupa otrzymasz wiadomość mailową w tej sprawie. Brak wiadomości to dobry znak:).