RYBY
- Termin: 19 listopada 2022, godz. 17:30
- Stopień trudności:
- Cena: 200zł / osoba
Akademia Kulinarna Cook`n`Talk zaprasza na warsztaty “RYBY”, które poprowadzi dla Państwa Chef Tomasz Skobel
W programie szkolenia:
- łosoś w buraku z balsamico, creme fraiche i oliwą koperkową
- zupa rybna z dorszem i chilli
- gulasz z łososiem, groszkiem i koperkiem
- pstrąg z sosem estragonowym i kremowym puree
W czasie zajęć Uczestnicy dowiedzą się :
- jak i gdzie wybierać ryby
- jak rozpoznawać ich świeżość
- jak patroszyć, filetować i skrobać ryby
- jak dobierać metody obróbki do rodzaju ryby
- jak zaaranżować ciekawie danie z rybą
Zapraszamy na pyszne warsztaty w Cookn
Talk!:)
Informacje dodatkowe
- Dbamy o Wasze bezpieczeństwo- prosimy o przestrzeganie nowych zasad regulaminu dotyczących bezpieczeństwa, higieny pracy oraz reżimu sanitarnego na terenie Akademii.
- JEŚLI POTRZEBUJESZ FAKTURY zamiast paragonu skontaktuj się z nami telefonicznie przed wypełnieniem formularza.
- Jeśli przyjeżdżasz do nas z daleka i potrzebujesz noclegu skontaktuj się z nami- dla Gości Cook
n
Talk mamy specjalną ofertę w Hotelu Nihil Novi w centrum Radomia. - Potrawy przygotowywane na warsztatach są przeznaczone do konsumpcji.
- Do dyspozycji uczestników warsztatów przekazujemy sprzęty kuchenne i fartuchy na czas zajęć.
- W cenę warsztatów wliczone są produkty potrzebne do wykonania zaplanowanych potraw, przepisy, kawa, herbata i woda dla Uczestników (dla pełnoletnich lampka wina do kolacji) opieka kucharza i świetna atmosfera.
- Zapewniamy dobrą atmosferę, a Ciebie prosimy o przyjście w dobrym humorze i wygodnych butach, a jeśli możesz weź ze sobą pojemniki na żywność (będzie coś na wynos 😉 )
Organizator zastrzega sobie możliwość odwołania lub przełożenia kursu w przypadku nie osiągnięcia minimum uczestników- jeśli tak się stanie- dzień przed zajęciami, na które nie zebrała się grupa otrzymasz wiadomość mailową w tej sprawie. Brak wiadomości to dobry znak:).