SŁODKI STÓŁ cz.2
- Termin: 15 lutego 2020, godz. 11:00
- Stopień trudności:
- Cena: 399zł / osoba
Szkolenie cukiernicze SŁODKI STÓŁ cz.2
Trener: Beata Świąder
Termin: 12 stycznia 2020r., godz. 11:00- 17:30
Program zajęć obejmuje przygotowanie:
- bankietówek na szpinakowym spodzie z żelką truskawkową i musem brzoskwinia- marakuja w zamszu
- makaroników kakaowych i naturalnie białych z nadzieniem limonkowym i czekoladowym z orzeszkami
- delikatnych babeczek bogato zdobionych kremem
Ilość miejsc: 7
W czasie szkolenia dowiesz się:
– jakie są ulubione aranżacje i smaki Klientów
– jak policzyć ilość słodkości na słodki stół
– jak wyceniać swoją pracę.
Szkolenie zakończone imiennym certyfikatem.
Informacje dodatkowe
- Dbamy o Wasze bezpieczeństwo- prosimy o przestrzeganie nowych zasad regulaminu dotyczących bezpieczeństwa, higieny pracy oraz reżimu sanitarnego na terenie Akademii.
- JEŚLI POTRZEBUJESZ FAKTURY zamiast paragonu skontaktuj się z nami telefonicznie przed wypełnieniem formularza.
- Jeśli przyjeżdżasz do nas z daleka i potrzebujesz noclegu skontaktuj się z nami- dla Gości Cook
n
Talk mamy specjalną ofertę w Hotelu Nihil Novi w centrum Radomia. - Potrawy przygotowywane na warsztatach są przeznaczone do konsumpcji.
- Do dyspozycji uczestników warsztatów przekazujemy sprzęty kuchenne i fartuchy na czas zajęć.
- W cenę warsztatów wliczone są produkty potrzebne do wykonania zaplanowanych potraw, przepisy, kawa, herbata i woda dla Uczestników (dla pełnoletnich lampka wina do kolacji) opieka kucharza i świetna atmosfera.
- Zapewniamy dobrą atmosferę, a Ciebie prosimy o przyjście w dobrym humorze i wygodnych butach, a jeśli możesz weź ze sobą pojemniki na żywność (będzie coś na wynos 😉 )
Organizator zastrzega sobie możliwość odwołania lub przełożenia kursu w przypadku nie osiągnięcia minimum uczestników- jeśli tak się stanie- dzień przed zajęciami, na które nie zebrała się grupa otrzymasz wiadomość mailową w tej sprawie. Brak wiadomości to dobry znak:).
Formularz zapisu na kurs
Brak miejsc.