KUCHNIA POLSKA W NOWOCZESNEJ ODSŁONIE
- Termin: 29 lutego 2024, godz. 17:30
- Stopień trudności:
- Cena: 239zł / osoba
Szkolenie kulinarne poświęcone naszej fantastycznej kuchni polskiej, ale w nowoczesnych aranżacjach stworzonych specjalnie dla Państwa przez Szefa Marcina Siudę.
Wyjątkowa data zajęć zobowiązuje do stworzenia niezapomnianej kolacji 🙂
W menu:
- Polędwica wołowa/grzyby shimey/zółtko w panko/majonez szczypiorkowy/czips ryżowy
- Labraks/ziemniaki/zielone warzywa/por/sos pietruszkowy
- Kurczak supreme/pietruszka/jarmuż/konfitowana marchew
- Mus jogurtowy/biała czekolada/wiśnie
Te wyjątkowe połączenia zaskoczą Was i rozpieszczą Wasze podniebienia.
Zapraszamy na pyszny wieczór w Cookn
Talk.
Informacje dodatkowe
- Dbamy o Wasze bezpieczeństwo- prosimy o przestrzeganie nowych zasad regulaminu dotyczących bezpieczeństwa, higieny pracy oraz reżimu sanitarnego na terenie Akademii.
- JEŚLI POTRZEBUJESZ FAKTURY zamiast paragonu skontaktuj się z nami telefonicznie przed wypełnieniem formularza.
- Jeśli przyjeżdżasz do nas z daleka i potrzebujesz noclegu skontaktuj się z nami- dla Gości Cook
n
Talk mamy specjalną ofertę w Hotelu Nihil Novi w centrum Radomia. - Potrawy przygotowywane na warsztatach są przeznaczone do konsumpcji.
- Do dyspozycji uczestników warsztatów przekazujemy sprzęty kuchenne i fartuchy na czas zajęć.
- W cenę warsztatów wliczone są produkty potrzebne do wykonania zaplanowanych potraw, przepisy, kawa, herbata i woda dla Uczestników (dla pełnoletnich lampka wina do kolacji) opieka kucharza i świetna atmosfera.
- Zapewniamy dobrą atmosferę, a Ciebie prosimy o przyjście w dobrym humorze i wygodnych butach, a jeśli możesz weź ze sobą pojemniki na żywność (będzie coś na wynos 😉 )
Organizator zastrzega sobie możliwość odwołania lub przełożenia kursu w przypadku nie osiągnięcia minimum uczestników- jeśli tak się stanie- dzień przed zajęciami, na które nie zebrała się grupa otrzymasz wiadomość mailową w tej sprawie. Brak wiadomości to dobry znak:).