SUSHI *masterclass*
- Termin: 05 kwietnia 2024, godz. 17:30
- Stopień trudności:
- Cena: 249zł / osoba
Masterclass SUSHI
W czasie spotkania z Marcinem Siuda- Sushi Masterem Nabo Sushi Rolls,
poznacie wiele praktycznych technik, dzięki którym nauczycie się robić pyszne sushi w domu!
Warsztaty rozpocznie zapoznanie się z historią sushi,
omówienie składników,charakterystyki produktów, zasad łączenia smaków.
Dowiecie się jak w odpowiedni sposób przygotować poszczególne składniki,
jak ugotować idealny ryż w domowych warunkach.
Nauczycie się jak i osobiście wykonacie:
- Futo maki
- Hoso maki
- Uramaki
- Nigiri
KAŻDY PRZYGOTOWUJE SUSHI SAMODZIELNIE, na swoim stanowisku, POD OPIEKĄ TRENERA.
Poznacie zasady krojenia i układania sushi oraz kulturę jedzenia sushi, czyli zasady obowiązujące przy japońskim stole.
Pamiętajcie o pojemniku na sushi, które zabierzecie ze sobą po zajęciach.
Do zobaczenia w Cookn
Talk:)
WAŻNE!
Master Class to zajęcia dla wymagających, zajęcia pomiędzy szkoleniem a warsztatami, czas poświęcony w 100% na zgłębienie wybranego zagadnienia, od Sushi zaczynając, poprzez wołowinę, dziczyznę, wypiek pieczywa, itp. Tu zajęcia trwają od3,5- 4do 5h, grupa liczy 8 do 10 osób, program zajęć, ich zakres i przebieg to czas spędzony z Profesjonalistami, po to aby Wasza wiedza i umiejętności z zakresu zajęć znacząco się podniosły. Tu skupienie i zgłębienie tematu to podstawa.
Informacje dodatkowe
- Dbamy o Wasze bezpieczeństwo- prosimy o przestrzeganie nowych zasad regulaminu dotyczących bezpieczeństwa, higieny pracy oraz reżimu sanitarnego na terenie Akademii.
- JEŚLI POTRZEBUJESZ FAKTURY zamiast paragonu skontaktuj się z nami telefonicznie przed wypełnieniem formularza.
- Jeśli przyjeżdżasz do nas z daleka i potrzebujesz noclegu skontaktuj się z nami- dla Gości Cook
n
Talk mamy specjalną ofertę w Hotelu Nihil Novi w centrum Radomia. - Potrawy przygotowywane na warsztatach są przeznaczone do konsumpcji.
- Do dyspozycji uczestników warsztatów przekazujemy sprzęty kuchenne i fartuchy na czas zajęć.
- W cenę warsztatów wliczone są produkty potrzebne do wykonania zaplanowanych potraw, przepisy, kawa, herbata i woda dla Uczestników (dla pełnoletnich lampka wina do kolacji) opieka kucharza i świetna atmosfera.
- Zapewniamy dobrą atmosferę, a Ciebie prosimy o przyjście w dobrym humorze i wygodnych butach, a jeśli możesz weź ze sobą pojemniki na żywność (będzie coś na wynos 😉 )
Organizator zastrzega sobie możliwość odwołania lub przełożenia kursu w przypadku nie osiągnięcia minimum uczestników- jeśli tak się stanie- dzień przed zajęciami, na które nie zebrała się grupa otrzymasz wiadomość mailową w tej sprawie. Brak wiadomości to dobry znak:).