Król BÓB
- Termin: 18 czerwca 2021, godz. 17:30
- Stopień trudności:
- Cena: 129zł / osoba
Zapraszamy na wyjątkową serię warsztatów sezonowych.
Kolejną Gwiazdą Sezonu będzie BÓB!
Bób to w niektórych kręgach warzywo kultowe. Nie wyobrażamy sobie lata bez gotowanych nasion – nic w tym dziwnego, w końcu bób uprawiany jest przed ludzkość od ponad 50 tysięcy lat! Opowiemy Wam o nim w czasie niesamowitych zajęć w Cookn
Talk 🙂
W menu tych zajęć:
• grzanki z bobem na dwa sposoby – pasta i bób z pomidorami
• sałata z bobem, serem francuskim i chrupiącymi skwarkami boczku
• letni placek z bobem i groszkiem
• ravioli szpinakowe z bobem i chorizo
Do zobaczenia w Cook`n`Talk!
Informacje dodatkowe
- Dbamy o Wasze bezpieczeństwo- prosimy o przestrzeganie nowych zasad regulaminu dotyczących bezpieczeństwa, higieny pracy oraz reżimu sanitarnego na terenie Akademii.
- JEŚLI POTRZEBUJESZ FAKTURY zamiast paragonu skontaktuj się z nami telefonicznie przed wypełnieniem formularza.
- Jeśli przyjeżdżasz do nas z daleka i potrzebujesz noclegu skontaktuj się z nami- dla Gości Cook
n
Talk mamy specjalną ofertę w Hotelu Nihil Novi w centrum Radomia. - Potrawy przygotowywane na warsztatach są przeznaczone do konsumpcji.
- Do dyspozycji uczestników warsztatów przekazujemy sprzęty kuchenne i fartuchy na czas zajęć.
- W cenę warsztatów wliczone są produkty potrzebne do wykonania zaplanowanych potraw, przepisy, kawa, herbata i woda dla Uczestników (dla pełnoletnich lampka wina do kolacji) opieka kucharza i świetna atmosfera.
- Zapewniamy dobrą atmosferę, a Ciebie prosimy o przyjście w dobrym humorze i wygodnych butach, a jeśli możesz weź ze sobą pojemniki na żywność (będzie coś na wynos 😉 )
Organizator zastrzega sobie możliwość odwołania lub przełożenia kursu w przypadku nie osiągnięcia minimum uczestników- jeśli tak się stanie- dzień przed zajęciami, na które nie zebrała się grupa otrzymasz wiadomość mailową w tej sprawie. Brak wiadomości to dobry znak:).