“Sztuka” Mięsa
- Termin: 25 kwietnia 2024, godz. 17:30
- Stopień trudności:
- Cena: 239zł / osoba
Kolejny już raz Szef Marcin Siuda oczaruje Was wielowarstwowymi kompozycjami smaków w czasie warsztatów kulinarnych!
Tym razem stawiamy na mięso- różne w konsystencji, smaku, obróbce i sposobach serwowania. Skosztujecie delikatnej wołowiny w tatarze, rozpływających się policzków wieprzowych, wybornej kaczki oraz nowoczesnej aranżacji z mostkiem wołowym. A przygotowanie tych sztuk mięsa to prawdziwa sztuka!
W menu tych warsztatów:
Warsztaty zakończone wspólną kolacją z Szefem Marcinem oraz lampką wina.
Zapraszamy!
Informacje dodatkowe
- Dbamy o Wasze bezpieczeństwo- prosimy o przestrzeganie nowych zasad regulaminu dotyczących bezpieczeństwa, higieny pracy oraz reżimu sanitarnego na terenie Akademii.
- JEŚLI POTRZEBUJESZ FAKTURY zamiast paragonu skontaktuj się z nami telefonicznie przed wypełnieniem formularza.
- Jeśli przyjeżdżasz do nas z daleka i potrzebujesz noclegu skontaktuj się z nami- dla Gości Cook
n
Talk mamy specjalną ofertę w Hotelu Nihil Novi w centrum Radomia. - Potrawy przygotowywane na warsztatach są przeznaczone do konsumpcji.
- Do dyspozycji uczestników warsztatów przekazujemy sprzęty kuchenne i fartuchy na czas zajęć.
- W cenę warsztatów wliczone są produkty potrzebne do wykonania zaplanowanych potraw, przepisy, kawa, herbata i woda dla Uczestników (dla pełnoletnich lampka wina do kolacji) opieka kucharza i świetna atmosfera.
- Zapewniamy dobrą atmosferę, a Ciebie prosimy o przyjście w dobrym humorze i wygodnych butach, a jeśli możesz weź ze sobą pojemniki na żywność (będzie coś na wynos 😉 )
Organizator zastrzega sobie możliwość odwołania lub przełożenia kursu w przypadku nie osiągnięcia minimum uczestników- jeśli tak się stanie- dzień przed zajęciami, na które nie zebrała się grupa otrzymasz wiadomość mailową w tej sprawie. Brak wiadomości to dobry znak:).
Formularz zapisu na kurs
Brak miejsc.