WIGILIA NIEOCZYWISTA
- Termin: 20 grudnia 2021, godz. 17:30
- Stopień trudności:
- Cena: 185zł / osoba
Zapraszamy na kolejne szkolenie z Mistrzem Kuchni – Chefem Maciejem Montelatic!
Tym razem zanurzymy się bardzo mocno w świątecznym klimacie, smaku i aromacie.
W czasie intensywnego szkolenia przygotujemy:
– zupę grzybową z oliwą truflową i serem bursztyn,
– makiełki wielkopolskie z bakaliami,
– śledzia z marynowaną rzepą i emulsją musztardową,
– karpia w sosie piernikowym,
– świąteczną kapustę z grzybami i śliwkami.
Cudowne dania przygotujecie z najwyższej jakości składników i zaserwujecie jak w najlepszej restauracji.
Zainspirujcie się na Święta- zaskoczcie najbliższych.
Szkolenie- tradycyjnie- zakończy się wspólną kolacją przy lampce wina.
Zapraszamy!
Informacje dodatkowe
- Dbamy o Wasze bezpieczeństwo- prosimy o przestrzeganie nowych zasad regulaminu dotyczących bezpieczeństwa, higieny pracy oraz reżimu sanitarnego na terenie Akademii.
- JEŚLI POTRZEBUJESZ FAKTURY zamiast paragonu skontaktuj się z nami telefonicznie przed wypełnieniem formularza.
- Jeśli przyjeżdżasz do nas z daleka i potrzebujesz noclegu skontaktuj się z nami- dla Gości Cook
n
Talk mamy specjalną ofertę w Hotelu Nihil Novi w centrum Radomia. - Potrawy przygotowywane na warsztatach są przeznaczone do konsumpcji.
- Do dyspozycji uczestników warsztatów przekazujemy sprzęty kuchenne i fartuchy na czas zajęć.
- W cenę warsztatów wliczone są produkty potrzebne do wykonania zaplanowanych potraw, przepisy, kawa, herbata i woda dla Uczestników (dla pełnoletnich lampka wina do kolacji) opieka kucharza i świetna atmosfera.
- Zapewniamy dobrą atmosferę, a Ciebie prosimy o przyjście w dobrym humorze i wygodnych butach, a jeśli możesz weź ze sobą pojemniki na żywność (będzie coś na wynos 😉 )
Organizator zastrzega sobie możliwość odwołania lub przełożenia kursu w przypadku nie osiągnięcia minimum uczestników- jeśli tak się stanie- dzień przed zajęciami, na które nie zebrała się grupa otrzymasz wiadomość mailową w tej sprawie. Brak wiadomości to dobry znak:).