Wołowina *warsztaty kulinarne*
- Termin: 27 października 2023, godz. 17:00
- Stopień trudności:
- Cena: 229zł / osoba
Zapraszamy na bardzo mięsne warsztaty kulinarne poświęcone tylko WOŁOWINIE.
To trudne mięso, wymagające wiedzy, uwagi przy wyborze, znajomości techniki pracy z nim i kilku sztuczek, które zdradzi Wam Masterchef Michał Fabiszewski.
W części teoretycznej dowiecie się czym charakteryzują się poszczególne elementy wołu, jak wykorzystać je w kuchni najlepiej.
W czasie 4 godzinnych zajęć praktycznych przygotujecie wspólnie:
– Tatar pod whisky
–Sloppy joe- PETARDA!
–Tataki z wołowiny
– polędwicę Wellington , mashed potatoes i sos- poezja!
Warsztaty zakończą się wspólną kolacją z nutą whisky 🙂
Zapraszamy!
Informacje dodatkowe
- Dbamy o Wasze bezpieczeństwo- prosimy o przestrzeganie nowych zasad regulaminu dotyczących bezpieczeństwa, higieny pracy oraz reżimu sanitarnego na terenie Akademii.
- JEŚLI POTRZEBUJESZ FAKTURY zamiast paragonu skontaktuj się z nami telefonicznie przed wypełnieniem formularza.
- Jeśli przyjeżdżasz do nas z daleka i potrzebujesz noclegu skontaktuj się z nami- dla Gości Cook
n
Talk mamy specjalną ofertę w Hotelu Nihil Novi w centrum Radomia. - Potrawy przygotowywane na warsztatach są przeznaczone do konsumpcji.
- Do dyspozycji uczestników warsztatów przekazujemy sprzęty kuchenne i fartuchy na czas zajęć.
- W cenę warsztatów wliczone są produkty potrzebne do wykonania zaplanowanych potraw, przepisy, kawa, herbata i woda dla Uczestników (dla pełnoletnich lampka wina do kolacji) opieka kucharza i świetna atmosfera.
- Zapewniamy dobrą atmosferę, a Ciebie prosimy o przyjście w dobrym humorze i wygodnych butach, a jeśli możesz weź ze sobą pojemniki na żywność (będzie coś na wynos 😉 )
Organizator zastrzega sobie możliwość odwołania lub przełożenia kursu w przypadku nie osiągnięcia minimum uczestników- jeśli tak się stanie- dzień przed zajęciami, na które nie zebrała się grupa otrzymasz wiadomość mailową w tej sprawie. Brak wiadomości to dobry znak:).
Formularz zapisu na kurs
Brak miejsc.